Vormgeven pagina’s

NDC ook voor ontwerp en vormgeving

Niet alleen het drukken bepaalt het succes van uw eigen krant, alle pagina’s moeten ook mooi worden vormgegeven. Dat kan een studio of grafisch ontwerper voor u doen, maar NDC kan dat ook voor u verzorgen.

Vormgeving pagina’s

  • De prepress activiteiten van NDC zijn ondergebracht in het Productiehuis, waar grafische vakmensen samenwerken met specialisten op het gebied van Design, Video, Content en Projectmanagement. De samenstelling en opmaak van pagina’s voor uw krant wordt daar volledig verzorgd.

Schrijven of eindredactie

  • Voor de redactionele invulling van uw bijlage of special kunt u ook NDC Productiehuis inschakelen. Zij kunnen over uw diensten en producten de juiste verhalen verwoorden. Ook informatie die u zelf al beschikbaar hebt kan worden bewerkt tot waardevolle ‘branded content’; een kwalitatief verhaal, gericht op uw specifieke doelgroep

Advertentiewerving

  • NDC kan de advertentiewerving voor uw krant verzorgen. Vanuit de ervaring met eigen dagbladen, nieuwsbladen en weekbladen zijn er uitstekende contacten met belangstellende bedrijven in alle branches en segmenten.

Huisstijl en ontwerp

  • Naast de vormgeving van pagina’s voor een eigen krant kan NDC Productiehuis u adviseren over huisstijl en crossmediale activiteiten. Zodat de succesvolle presentatie in uw krant wordt herkend in uw andere reclame-uitingen: van visitekaartje tot website en van uw etalage tot de bestickering van uw wagenpark.

Andere media

  • Als u meer mensen via verschillende kanalen wilt bereiken, dan kan de communicatie van uw eigen krant crossmediaal worden ondersteund. NDC productiehuis verzorgt ook concepting, strategie, design, video en content voor Digital Out Of Home, E-mail campagnes, Google Ads, Mediaplan, Online display, Sociale media uitingen, SEO, Website en Videoproducties.

Het Productiehuis van NDC mediagroep ondersteunt elke opdrachtgever om hun ideeën te visualiseren in prachtig design, zowel in print als via online kanalen. De specialisten van het Productiehuis staan klaar om uw plannen uit te werken en vorm te geven.

Duurzame aandacht voor milieu en maatschappij staan voorop »

Ⓒ 2019 NDC mediagroep BV.