Missie en Strategie

NDC Grafisch Bedrijf wil de beste krantendrukker van Nederland zijn. Wij bieden een totaaloplossing voor al het drukwerk en staan garant voor een goede prijs-kwaliteitverhouding en een tijdige levering. Hiermee vormt NDC Grafisch Bedrijf een betrouwbare samenwerkingspartner.

Inspirerende werkgever

Wij bieden onze medewerkers een werkomgeving waar zij met plezier en veilig kunnen werken. Wij geven medewerkers de kans om zich te ontwikkelen en betrekken hen bij de invulling van de bedrijfsdoelstellingen. Op deze manier is het bedrijf een inspirerende werkgever.

World Class Manufacturing

Onze productie is gebaseerd op World Class Manufacturing (WCM), een bedrijfsfilosofie die staat voor een continu verbeterproces door het maximaal betrekken van de medewerkers.

De processen zijn zodanig ingericht dat de klant krijgt wat hij wenst. Het machinepark wordt optimaal benut, verliezen worden geëlimineerd en er wordt procesgericht gewerkt. Jaarlijks worden er bedrijfsdoelstellingen geformuleerd die gezamenlijk met de medewerkers worden ingevuld en gerealiseerd.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

NDC Grafisch Bedrijf is FSC ® gecertificeerd. U kunt uw producten laten drukken op FSC ® papier. FSC ® papier wordt geproduceerd uit goed beheerde bossen waarbij voldaan is aan de hoogste eisen op sociaal, milieuvriendelijk en economisch gebied.

Ⓒ 2019 NDC mediagroep BV.