Insteken of verspreiden

NDC kan ook zorgen voor maximaal bereik

Wij leveren de krant af zoals u dat wilt: als partij aan uw bedrijf of bij een verspreider of direct in huis bij al uw klanten. Gedrukte kranten kunnen door NDC worden verspreid, verzonden of op pallets aan u worden geleverd.

Insteken

  • Unieke mogelijkheid om in Noord Nederland iedereen te bereiken: laat uw krant insteken bij de dagbladen of weekbladen van NDC mediagroep. Door gecombineerde bezorging in onze verspreidings-gebieden profiteert u van de aandacht, die lezers voor onze kranten hebben, waardoor ook uw krant een ongekend hoog bereik krijgt.

Vraag naar de exclusieve mogelijkheden en reserveer tijdig.

Verspreiden

  • In samenwerking met professionele verspreidorganisaties in heel Nederland kan de verspreiding van elke oplage via ons worden verzorgd. U kiest het bezorgmoment en wij stemmen alles af met de verspreiders en bezorgers: full service, zorgeloos met één factuur.

Verzending

  • Op basis van uw adressenbestand kunnen uw kranten per post worden verzonden. We kunnen ook uw dealers enkele dozen met kranten toesturen, desgewenst met hun eigen adres-indruk.

Transport en verpakking

  • We kunnen uw gedrukte kranten op elk adres in Nederland laten afleveren. De oplage wordt kruislings gebundeld in handzame pakken op pallets. Levering van (een deel van) de oplage in dozen is tegen meerprijs mogelijk. Desgewenst kunt u de kranten ook zelf afhalen bij onze drukkerij in Leeuwarden.

Digitale versie

  • Als extra service kan NDC een bladerbaar digitaal bestand leveren, zodat u de krant kunt laten zien op uw website.

Redactionele invulling van uw krant: NDC Productiehuis »

Ⓒ 2019 NDC mediagroep BV.