Full Colour kranten drukken

Sinds 2010 staan er in onze drukkerij in Leeuwarden moderne drukpersen die fullcolour kranten drukken. Per jaar rollen er miljoenen kranten, specials, folders, kranten-magazines, advertentiebladen en andere soorten krantenproducten van onze persen, voor afnemers in binnen- en buitenland.

De drukpers van NDC Grafisch Bedrijf is een offset rotatiepers van het merk Geoman van het Duitse bedrijf Manroland. De pers bestaat uit zes drukunits met drie vouwmachines en drukt fullcolour. Voor het drukproces zijn legio variaties mogelijk.

Grote en kleine oplages

De grootste oplages vormen de dagbladen Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant en de 30 huis-aan-huisbladen van uitgever NDC mediagroep. Maar het zijn niet alleen miljoenenoplagen die hun weg naar de klant vinden: ook voor een oplage van een paar duizend kraten drukken wij met genoegen op de startknop.

Mogelijkheden

Onze persen kunnen diverse formaten kranten drukken, zoals broadsheet, tabloid, en magazine-formaat. Tevens kunnen zij tabloidproducten nieten en/of automatisch insteken bij een ander product. Tabloid kranten kunnen worden nagevouwen tot A4-formaat.

NDC Grafisch Bedrijf is FSC ® gecertificeerd. U kunt uw producten laten drukken op FSC ® papier. FSC ® papier wordt geproduceerd uit goed beheerde bossen waarbij voldaan is aan de hoogste eisen op sociaal, milieuvriendelijk en economisch gebied.

Klik hier om meer te lezen over het keurmerk. (externe site)

 

Ⓒ 2019 NDC mediagroep BV.

FTP   |   FSC   |  NDC